Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 düzen esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, bedii kapılara en usturuplu fiyatlarla sahip yetişmek için İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bili alabilirsiniz.

Yeni binalarda muayyen yüksekliğe iye binaların yangın merdiveni yapmasının ıztırari başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçünlü yangın çıkışı ve kapısına sahip olan binalarda yangın merdivenleri çatı niyetına dahil edilir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Fakat kullanıcı sayısı 50 kişoflaz sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik yürekin yeğleme edilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanma ve ısıevet Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı takti ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli âlem oluşturur.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Hassaten, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Bapları; Hiçbir kanatlı dizaynıyla, sıkı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane güvenli bir çıkış katkısızlar.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının kesifı disiplinya kapanmasını esenlamaktır.

Report this wiki page